DESPRE AUTOR - TEODOR VASILE FLACARA VIOLETA

Teodor Vasile este Profesor Doctor Asociat al Universității din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Departamentul de Psihologie, Programul de Master. Este Președintele Asociației de Studii Esoterice, Feng Shui și Terapii Complementare – Club U.N.E.S.C.O., Președintele Asociației Naționale de Hipnoză Clinică, Ericksoniană și Terapii Scurte (A.N.H.C.E.T.S.) și Vicepreședintele Asociației Române pentru Cunoaștere și Intervenție Psihologică (A.R.C.I.P.). Este membru fondator al Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală din România (A.H.P.C.C.) și  Lector – Formator al Societății de Psihoterapie Experiențială Română, Institutul S.P.E.R., din anul 2005.
Din anul 2001 este Lector invitat al Academiei Internaționale de Vară pentru Tineret, Ştiinţă, Viitorologie şi Science Fiction ATLANTYKRON.
O altă lucrare de succes esteCancerul – Boala Tristeții”, publicată în două ediții, prima în cadrul Editurii Pro Editură și Tipografie, 2011, București și a doua ediție la Editura Universitară Carol Davila, lucrare premiată în luna octombrie a anului 2014, în cadrul Salonului de Carte Universitară, fiind considerată ca apariție editorială remarcabilă a anului Universitar 2014 - 2015.

Mentorul acestuia este domnul Profesor Dan Seracu. Împreună au creat în anul 1997 Cabinetul de Consultanță „DanTe”

 

cartea flacara violet

Carte Flacara Violet - autor Teodor Vasile

[ click pe coperta ]

Teodor Vasile

Pentru mine, cel mai important lucru ramane faptul ca la acest „experiment hotistic” au luat parte, in decursul a 9 ani, peste cincizeci de mii de participanti. Experienta benefica traita si ameliorarea anumitor suferinte au intarit increderea acestora de a reveni de fiecare data si a facut ca aceasta meditatie sa poata continua, saptamana de saptamana, luna de luna, dandu-se astfel examenul real in ceea ce priveste rezultatele benefice obtinute prin practicarea sa.

[ Teodor Vasile ]