Miracolul Flacara Violeta

miracolul fv

Ritualul „Flacarii Violete” este o forma de meditatie interactiva, ce poate fi folosita, atat pentru indepartarea energiilor negative, a programelor malefice inoculate sau induse, cat si pentru corectarea dezechilibrelor energetice care sunt pe cale de a produce imbolnavirea sau au determinat deja instalarea starii de boala in plan fizic. Prin urmare, practicarea constanta a acestei meditatii, poate conduce in timp la vindecarea bolilor si la crearea starii de armonie, atat in interiorul nostru, cat si in plan exterior, armonizand intreg spatiul in care ne gasim, intrucat meditatia purifica puternic, atat in plan energetic cat si in cel fizic – al lumii manifestate.

Ritualul propriu-zis incepe printr-un transfer energetic creat cu ajutorul celui care l-a initiat, acesta fiind condus catre toti participantii la aceasta meditatie. Farama de energie purificatoare primita este perceputa initial ca o adiere in palma stanga, apoi palma incepe sa se incalzeasca. Vizualizand mana, vom „vedea” la un moment dat cum in centrul sau apare un punct luminos de culoare galben-aurie, ce incepe sa creasca, atît în intensitate cât şi ca volum, această Lumină fiind hranita cu fiecare expiratie, ea trecand de la culoarea galben-aurie al cea de alb-auriu, mai apoi, pe măsură ce creşte, se tranforma in alb-argintiu, ca in final sa inceapa sa capete irizatii violete. Cu cat se mareste, lumina violetă devine, din ce in ce mai intensa, ca mai apoi sa capete forma unei flacari violete, care incepe sa creasca progresiv, cuprinzand toata palma si, mai apoi, intreg trupul.

Este o flacăra minunata, de un violet stralucitor, sublim, o lumina Divina, cu Har care curata, atat in planul exterior (aura), cat si in profunzime; atat in plan fizic cat si in plan energetic, si face ca tot ceea ce ne afecteaza in mod negativ, sa fie ars si indepartat, intunericul, durerea, regretele tardive si fara de rost, boala, ura, invidia, fiind cu toate eliminate, aducand in locul acestora Lumina, Pacea si Iubirea.

Constientizarea acestui miracol, vizualizarea culorii violet si asocierea ei cu o lumina purificatoare, Divina sunt esentiale pentru reusita ritualului. De altfel, eficienta acestuia este determinata, pe de o parte de priceperea si daruirea celui care il conduce si, pe de alta parte, poate lucrul cel mai important, tine tocmai de credinta, puterea de concentrare si capacitatea de vizualizare ale practicantului. Dupa constientizarea si vizualizarea acestei luminite violete, fiecare practicant o creste in el insusi si o ghideaza catre locul unde el doreste sa curete, sa lumineze, ea lucrand atat in plan energetic, emotional, cat si in cel fizic. 

cartea flacara violet

Carte Flacara Violet - autor Teodor Vasile

[ click pe coperta ]

Teodor Vasile

Pentru mine, cel mai important lucru ramane faptul ca la acest „experiment hotistic” au luat parte, in decursul a 9 ani, peste cincizeci de mii de participanti. Experienta benefica traita si ameliorarea anumitor suferinte au intarit increderea acestora de a reveni de fiecare data si a facut ca aceasta meditatie sa poata continua, saptamana de saptamana, luna de luna, dandu-se astfel examenul real in ceea ce priveste rezultatele benefice obtinute prin practicarea sa.

[ Teodor Vasile ]