CARTEA - TEODOR VASILE FLACARA VIOLETA

M-am gândit îndelung la ce as putea sa va scriu într-un început, pentru a va putea aduce din scaunul vostru, din locul unde va aflati acum când rasfoiti aceste pagini, cum as putea sa va aduc în lumea mea, în magica mea lume.

Mi-am amintit cuvintele lui Einstein, pe care, culmea, le-am primit de la o colega, dupa o meditatie asemanatoare cu cea despre care urmeaza sa cititi mai departe. Dar, pâna atunci, sa va spun ce credea Einstein despre aceasta viata: „Poti trai aceasta viata ca pe un continuu Act de Magie sau o poti trai nevazând nimic magic în ea!”

TU, doar TU, cel ce tii aceasta carte acum tn mâna, esti cel care hotarasti cum vrei sa îti traiesti viata. TU esti acela care alegi. Poti închide acum aceasta carte si mâine dimineata sa te duci sa o înapoiezi vânzatorului, poti sa o citesti si sa negi experientele traite de miile de oameni ce au accesat aceasta Cale descrisa între copertile acestei carticele – si este cam acelasi lucru, ba mai mult, pierzi si banii pe care i-ai dat pe ea si, bineînteles, si pretiosul tau timp. Sau ai putea sa reflectezi asupra vietii tale si sa-ti gasesti propria TA Cale de a-ti trai viata, ca pe un continuu Act de Magie.
Ramâne ca Tu sa fi cel care decizi...

Aceasta carte a aparut cu greu, ce-i drept a contat foarte în întârzierea acesteia, framântaarile mele personale cu daca fac bine sau rau scriind o astfel de carte. Daca nu cumva prezentând o astfel de metoda nu o sa aduc un prejudiciu medicinii alternative sau complementare, fiind un partizan promotor al acesteia. Mi-a fost Flacara Violeta teama ca publicul larg din România nu este pregatit sa acceada sau sa accepte o astfel de „cale”.

Ideea de meditatie pentru sanatate este perimata în România. Însasi Credinta în Dumnezeu este afectata la un numar din ce în ce mai mare de persoane din România, cât si din întreaga lume. Acel dicton „Credendo Vides” – crede si vei vedea, din nefericire nu este accesibil pentru marele public intoxicat si asa de prea multe show-uri politice, sociale si economice desfasurate în aceasta, mult prea încercata tara.

Societatea româneasca se hraneste cu genul de „stiri de la orele 17:00” sau 19:00 sau cu „stirile de noapte”, unde exemplele negative sunt transformate la nivel de scaraa universal valabila. Cu toate astea, într-un final, m-am simtit dator fata de Dan, de amintirea sa, fata de colegii de facultate care au fost decimati de o societate manipulata de teama si poate, cel mai mult, cu siguranta, au contat cei care mi-au fost alaturi în acesti ani, cei împreuna cu care am facut aceasta meditatie, fiecare dintre ei au simtit efectele binefacatoare ale acesteia.
Datorita lor va scriu acum aceste rânduri...

Nu cred ca societatea româneasca este pregatita pentru a primi asa ceva, dar, cine stie, poate peste cinci sau poate peste zece ani, când copii mei vor fi deja mari, aceasta carte va avea puterea de a schimba în mai bine destinul unor oameni...

Pace, Lumina, Iubire!

 

cartea flacara violet

Carte Flacara Violet - autor Teodor Vasile

[ click pe coperta ]

Teodor Vasile

Pentru mine, cel mai important lucru ramane faptul ca la acest „experiment hotistic” au luat parte, in decursul a 9 ani, peste cincizeci de mii de participanti. Experienta benefica traita si ameliorarea anumitor suferinte au intarit increderea acestora de a reveni de fiecare data si a facut ca aceasta meditatie sa poata continua, saptamana de saptamana, luna de luna, dandu-se astfel examenul real in ceea ce priveste rezultatele benefice obtinute prin practicarea sa.

[ Teodor Vasile ]