Elemente esentiale in meditatia flacara violet

ambient flacara violet

Ambient

Ritualul de purificare este bine sa se desfasoare intr-o atmosfera placut inmiresmata, la lumina lumanarilor si pe un fond muzical relaxant, cu elemente onomatopeice, ales cu grija pentru a facilita extinctia campurilor energetice individuale, integrarea microcosmosului in macrocosmos si “adaparea” din rezervorul energetic Universal (Cer si Pamant). Participantii sunt invitati sa-si linisteasca mintea si sa invoce ajutorul Divinitatii, al Ingerilor, Arhanghelilor, Elohimilor si Sfintilor carora obisnuiesc sa se roage sau al Ghizilor Spirituali, sa cheme acele fiinte de Lumina in care cred si despre care stiu ca-i ajuta, care sunt alaturi de ei, atat la bine, cat si la greu.

[ TOP ]

meditatia in natura flacara violet

Meditatia in natura

Aţi simţit deseori, fără îndoială, aflându-vă în mijlocul naturii, un sentiment de odihnă profundă, atât a minţii, cât şi a spiritului. Ca orice corp viu, natura absoarbe şi eliberează energie. Energia circulă în natură asemeni cum circulă în oameni sau animale. Sentimentele de odihnă, de pace înterioară pe care ni le oferă natura sunt însuflate prin întermediul energiei ei, care acţionează benefic asupra energiei noastre.

Qi Qong-ul, cu o veche tradiţie în medicina energetică orientală, ne oferă multe exerciţii pentru conectarea la energia vitală a naturii. Putem atrage în corpul nostru această energie în mai multe moduri, dintre care vom expune câteva în cele ce urmează:

din pământ prin tălpi şi picioare,

din aer prin respiraţie cu absorbţie totală, prin deschiderea porilor sau cu ajutorul palmelor,

din copaci prin contactul cu palmele.

Vă vom prezenta în contînuare un exerciţiu foarte răspândit şi uşor de realizat.

Puneţi-vă palmele de o parte şi de cealaltă a trunchiului unui copac. În această poziţie vizualizaţi un flux de energie care trece din copac în corpul dumneavoastră prin palme. Acest flux de energie circulă prin tot corpul, ajunge la picioare, apoi este eliberat în pământ. O variantă a acestui exerciţiu este acela de a vizualiza un flux de energie care întră în corpul dumneavoastră din copac prin mâna stânga, apoi este eliberat înapoi în copac prin mâna dreaptă.

O mare cantitate de energie se găseşte pe vârfurile mai puţîn umblate ale dealurilor şi munţilor. Energiile stocate aici sunt pure, neatînse, spre deosebire de energiile din vale care se amestecă într-o ceaţă densă. De aceea în vârful unui munte gândim mai clar, avem un sentiment de înălţare. Aflându-vă în vârful unui munte şi privînd în jos veţi simţi diferenţa netă între cele două zone de energie.

Încercaţi un alt exerciţiu de încărcare în mijlocul naturii. Într-un spaţiu deschis, acoperit cu iarbă, întîndeţi-vă cu faţa în jos. Staţi lungit, cu picioarele şi mâînile întînse, astfel încât toate chakrele să fie în contact nemijlocit cu pământul. În această poziţie, imagînaţi-vă că vă eliberaţi de energiile negative din corpul dumneavoastră şi că chakrele primesc de la pământ energie pozitivă. Conştientizaţi că aveţi tot ceea ce vă trebuie şi că sunteţi liber să faceţi ceea ce doriţi. După câteva mînute petrecute în această poziţie, vă veţi simţi plin de energie.

Relaxarea depînde în special de trei aspecte:

Încercaţi să fiţi cât mai „transparent”: sentimentele şi gândurile trebuie să fie calme, complet lîniştite:

articulaţiile corpului să se găsească într-o stare cât mai destînsă: se relaxează muşchii gâtului, umerilor, s.a.
relaxarea organelor înterne.

Starea de relaxare nu trebuie privită ca o stare de apatie a corpului şi a spiritului, ca o stare de moliciune totală. Se vor urmări mai multe aspecte:

tălpile şi palmele se vor poziţiona ferm şi stabil. Se va elimîna orice tendinţă de mişcare a corpului, capul va atârna uşor, natural.

muşchii corpului nu vor fi tensionaţi, sângele şi fluidele corpului curg natural prin corp. Prin exerciţiu, se ajunge să se perceapă această curgere a fluidelor.

întreg corpul devine “altceva”: nu există nici o tensiune, gândurile distractive sunt complet elimînate, tot corpul este lîniştit şi se simte confortabil.

Aceste stări apar în mod obiectiv, de la sine, o dată cu avansarea în practică, în mod spontan. De aceea ele nu trebuie urmărite, nu trebuie chemate să apară ; în felul acesta atenţia fiind perturbată de la scopul iniţial. Pentru destinderea mentalului şi a sentimentelor este necesară foarte multă practică, această etapă însemnând trecerea unui prag evolutiv al practicantului. În momentul în care tensiunile care există în mental se elimînă, se atînge starea de relaxare. Articulaţiile şi muşchii se vor relaxa ; obiectele care îmbracă şoldul, capul, articulaţiile se vor îndepărta.

meditatia in natura flacara violet

După relaxarea mentală şi a corpului, avansând în exersare, se obţine relaxarea organelor înterne. Acest pas este în legătură strânsă cu tot ceea ce facem, ce gândim, ce atitudine şi ce obiceiuri avem. Obiceiul fumatului va fi elimînat fără discuţie, pentru că nicotîna irită alveolele pulmonare şi întregul aparat respirator. De asemenea, alcoolul este dăunător, pentru că duce la apariţia confuziei mentale. O masă prea bogată nu permite relaxarea stomacului: nu se impune renunţarea la mâncare ; alimentaţia trebuie să fie moderată. Atunci când se va atinge un anumit nivel în exersare, cantitatea de mâncare va fi substanţial redusă în mod natural, nu impusă din afară. Corpul nostru se va mulţumi cu cât mai puţine alimente şi numai cu alimente naturale, pe cât posibil neprocesate, acestea fiind necesităţile după atîngerea unei stări superioare de practică. În acest mod se va obţine relaxarea organelor înterne (stomac, rînichi, plămâni, înimă etc.).

Pentru a obţine o stare de relaxare perfectă, practicantul trebuie să atîngă starea de lînişte perfectă. Există mai multe stadii care trebuie parcurse pentru a ajunge la starea supremă.

Astfel:

liniştit: când se îndepărtează toate gândurile care pot distrage atenţia, iar sufletul este liniştit:

calm: când respiraţia este uniformă, iar energia se răspândeşte armonios în tot corpul:

împăcat: când corpul este relaxat şi se comportă natural, iar mintea se umple numai de gânduri plăcute:

instalarea liniştii: când orice gând care poate distrage atenţia este îndepărtat foarte repede. În cazul în care în timpul practicării apar gânduri sau imagini distractive, ele nu trebuie să vă afecteze practica, nu trebuie să vă încordaţi pentru a le îndepărta, ele vor dispărea de la sîne, topindu-se în oceanul gândurilor:

apariţia vidului: când apare o stare de confuzie, poziţia corpului nu mai este conştientizată, de asemenea locul în care exersăm parcă s-ar topi în ceaţă. Este ca şi cum corpul ar fi vid.

lîniştea adevărată: când nu numai corpul este vid, dar şi împrejurimile ar fi vide:

lîniştea efectivă, când practicantul parcă pătrunde într-un alt univers, străîn, dar totuşi cunoscut: În acest moment apare o stare de senzitivitate extremă.

Starea de lînişte trebuie înţeleasă sub trei aspecte complementare:

- liniştea mediului:

- liniştea corpului:

- liniştea mentalului.

În ce constă liniştea mediului? Practicantul trebuie să se afle într-un mediu familiar, sîngur într-o încăpere sau în mijlocul naturii. Dacă se va exersa în casă, camera aleasă trebuie să fie bine aerisită, toate obiectele care ar putea perturba concentrarea (televizor, radio etc.) trebuie îndepărtate. De asemenea, corpul trebuie să fie bine pregătit pentru o bună exersare. Se va căuta elimînarea din corp a tuturor reziduurilor: se vor goli întestînele şi vezica urînară (astfel încât pe toată durata exerciţiilor să nu apară nevoi fiziologice), se va goli dioxidul de carbon din plămâni, se va încerca potolirea diverselor dureri musculare.

În general, la început, se întâmpînă dificultăţi în păstrarea stării de lînişte a mentalului. Puteţi întra lesne într-o stare de lînişte propice meditaţiei dacă vă gândiţi la ceva frumos (imagîne, lucru sau fiinţă), încercând să adunaţi întreg mentalul într-un punct.

Pe timpul practicii, nu trebuie să existe nici cea mai mica urmă de forţare, totul fiind firesc, natural, de la momentul şi locul exersării, până la mental, trecând prin naturaleţea posturii şi a respiraţiei.

[ TOP ]

flacara violeta respiratie

Pozitie

In orice tip de meditatie, indiferent ca vorbim de meditatiile de tip Qi Qong sau Yoga, toate sunt legate de o anumita pozitie, de o anumita stare de relaxare musculara si de contactul cu pamantul. Bineinteles ca si in cadrul meditatiei noastre, pozitia corpului este foarte importanta.

Există o anumită postură folosită cu succes in practicarea ritualului de purificare cu ajutorul flacarii violete, datorita comoditatii sale. Aceasta este simpla: sezand pe un scaun, avand spatele drept, cît mai relaxat dar fara a atinge, initial, spatarul scaunului daca se poate, (macar primele trei minute), pentru a nu comprima traiectele canalelor energetice si a permite energiei sa curga liber prin aceste canale. Incercati sa adoptati aceasta pozitie macar pentru primele doua-trei minute, dupa care va puteti lasa linistiti pe spate, adoptand o pozitie cat mai comoda. Umerii este bine sa fie putin adusi, relaxati, capul usor plecat, privirea inainte atingand, parca solul la circa trei metri in fata, ochii inchisi sau semiinchisi, iar varful limbii sa atinga baza dintilor incisivi superiori, asigurand astfel inchiderea canalului energetic principal.

Destinderea, renuntarea la gandurile lumesti si un usor suras pe buze, vor contribui la intrarea in rezonanta cu starea generala de bine. Bratele se tin pe langa corp, palmele se odihnesc pe coapse, pozitionate cu fata in sus si relaxate, tălpile sunt paralele si depărtate la o distanta egala cu nivelul umerilor si, in cazul in care putem sa ne descaltam, buricele degetelor vor „strange” puternic solul. Abdomenul inferior si muschii fesieri sunt uşor incordati. Daca aceasta postura nu este suficient de comoda si sunteti incordat puteti aborda o pozitie in care sa va puteti relaxa mult mai bine, intrucat relaxarea si eliberarea de griji stau la baza conditiei esentiale pentru obtinerea unui rezultat cat mai eficient. Este totusi important ca pe toata durata ritualului spatele sa fie mentinut drept si membrele să nu fie incrucişate. De asemenea, este bine sa cautam ca tinuta sa fie cat mai lejera, astfel incat, daca este cazul, sireturile pantofilor sa fie desfacute, de asemenea, cureaua si nodul de la cravata, astfel incat sa nu existe nici un element care sa ne perturbe, in vreun fel sau altul.


[ TOP ]

meditatia in natura flacara violet

Respiratie

Este foarte important ca sa intelegem ca respiratia nu inseamna doar umplerea plamanilor cu aer si, de aici, organismul sa isi faca treaba, ea reprezinta mult mai mult de atat. Prin respiratie absorbim si eliminam un anumit tip de energie. Chinezii spun ca plamanii se umplu cu energie Yang Adevarat din Univers si elimina energia Yang viciata.

Respiratia pe care o abordam in cadrul meditatiei cu Flacăra Violetă este mult mai simplu de realizat. Important este sa fim relaxati, sa putem intra in acea stare de vibratie, specifica domeniului Alpha.

Daca dorim sa o „vizualizam”, respiratia ar putea fi asemuita apelor molcome, linistite, dar adanci si puternice ale unui fluviu. Ea ne confera starea de relaxare, ajutandu-ne sa trecem „dincolo de Porti”.

In primele minute este bine sa ne concentram doar asupra inspiratiei, sa vizualizam traseul aerului din momentul in care acesta patrunde in trupul nostru, vizualizand fiecare organ in parte, traversat de aer. Dupa ce ne-am focalizat intreaga atentie asupra inspiratiei, aceasta va fi indreptata apoi usor, usor catre expiratie. „Cu fiecare expiratie devenim din ce in ce mai relaxati, mai relaxati. Acum simtim o usoara caldura ce ne patrunde intregul trup, simtim ca peste noi se asterne o stare de liniste si pace interioara”. Intr-un cuvant, incet, incet, ajungem sa vibram in armonie cu intreg Universul. (Se va folosi persoana a I-a plural)

Pe parcursul intregii meditatii ne vom concentra asupra expiratiei. De cate ori dorim sa crestem „flacăra”, vom expira. Nu ascund faptul ca, in toate tehnicile energetice, in momentul in care doresti sa iti extinzi campul vibrational, vizualizarea este completata de procesul de expiratie. Astfel, in timp ce, mental vom vizualiza cresterea flacarii, in plan fizic vom expira lent.

Trebuie, totusi, sa tinem seama ca procesul de respiratie este un adjuvant, in sine si nu trebuie sa ne gandim sau sa ne concentram in permanenta asupra lui. Importanta este starea de relaxare, de armonie, de constientizare a scanteii Divine care se regaseste in fiecare dintre noi.

[ TOP ]

flacara violet - starea de relaxare

Starea de relaxare

Termenul de relaxare cuprinde trei aspecte primordiale. Primul se referă la activitatea cortexului cerebral – trebuie obţinută o stare de linişte si pace înterioară, de destindere, gândirea să fie « liberă ». Al doilea aspect vizează articulaţiile întregului organism – se relaxează în special capul, vertebrele cervicale, umerii, braţele, abdomenul, fesele, coapsele, gambele, treptata-treptat, intreg corpul intra intr-o stare de relaxare din ce in ce mai profunda.

Cel de-al treilea aspect vizează organele interne unde trebuie să obţinem de asemenea o stare de relaxare.

Starea de relaxare o putem defini ca fiind o stare lipsită de orice tensiune, dar nu trebuie să o înţelegem ca pe o moliciune. Pentru a o putea percepe mai bine este bine să parcurgem următoarele etape :

1. Atât palmele cât şi tălpile se găsesc într-o poziţie stabilă care conferă sentimentul de lînişte corporală fără tendinţe spre încordare sau mişcare. Capul se va simţi din ce în ce mai uşor, întreg corpul devine din ce în ce mai destins.

2. Muşchii devin din ce în ce mai relaxaţi, sângele şi fluidele corpului parcurg mai uşor traseele, irigând şi hrănind mai bine organele. Începe să se perceapă starea de relaxare.

3. Întregul corp devine un Univers plin de energie, unde totul se completează. Nu există nici un fel de tensiune, fără gânduri negative, se simte un fel de confort şi o lînişte care nu poate fi descrisă în cuvînte.

În practica relaxării ne este necesară destînderea mentalului, a sentimentelor şi

a conştientului.

Senzaţiile pe care vi le-am descris nu sunt senzaţii subiective ; aceste senzaţii nu trebuiesc urmărite pentru a fi atînse, ci ele apar în mod obiectiv, aş putea spune chiar spontan, de-a lungul procesului de relaxare.

flacara violet - starea de relaxare

Pentru ca energia să aibă un efect cât mai benefic, pentru a circula cât mai liber, extrem de importantă este relaxarea înterioară şi exterioară. Elementele exterioare (zgomotele străzii, televizorul sau radioul, dezordinea din încăpere, etc.) pot perturba cultivarea energiei. De asemenea tulburările interioare au efecte negative.

Avansând în practică, relaxarea completă poate fi realizată şi într-un “mediu ostil” ; dar pentru început aceasta se va face într-un loc lîniştit.

Ambientul cel mai adecvat este o încăpere bine aerisită, largă, nici prea friguroasă, dar nici prea călduroasă. Luminozitatea încăperii trebuie potrivită în aşa fel încât lumîna să nu vă bată în ochi, dar nici o încăpere întunecoasă nu este recomandată.

Nu trebuie să purtaţi haine prea multe şi prea groase, ci nişte haine lejere care să nu vă încomodeze. Eliminaţi cureaua, ceasul, telefonul mobil sau orice element perturbator care v-ar putea deranja.

De asemenea o bună relaxare nu va fi posibilă imediat după o masă prea bogată. Evitaţi alimentele sau băuturile prea fierbînţi sau prea reci, care pot perturba echilibrul. Ideal este ca acestea să fie consumate la temperatura camerei. Astfel, organismul dumneavoastră nu va mai fi nevoit să le încălzească şi va economisi energie. Va trebui să aşteptaţi cel puţîn o oră după masă. O digestie optimă se realizează atunci când stomacul este plin două treimi, iar capacitatea de concentrare este maximă.

Nu este recomandat un regim alimentar strict. Totuşi este bine a se evita alimentele prea grase sau cele total artificiale. Chiar dacă le mai preferaţi pe acestea, prin practicarea acestor tehnici, organismul se va autoregla, şi va şti ce mâncare să ceară. Un regim alimentar bazat pe cel lacto-vegetarian şi hrană proaspătă duc la rezultate optime. Mâncaţi atunci când corpul dumneavoastră o cere, atât cât cere. Excesele nu sunt niciodată bine-venite.

Practicarea unei meditaţii profunde nu este posibilă atunci când sunteţi obosiţi. Însistând veţi obosi şi mai mult.

Dacă totuşi veţi dori să practicaţi, mai întâi va trebui să vă odihniţi mental. Deci faceţi o baie sau plimbaţi-vă puţîn. Orice grijă, orice factor de stres trebuie elimînate. Mintea se va păstra calmă, limpede, departe de ambiţiile lumeşti. O stare de fericire, de calm total sunt semne că practica dumneavoastră va reuşi.

La început probabil căci gândurile negre nu vor voi să vă părăsească aşa uşor. Pentru detaşarea completă este necesară multă practică. Puteţi încerca să vă relaxaţi gândurile şi să le priviţi apoi cum se elimînă sîngure, îndepărtându-se de dumneavoastră, ca nişte nori după o ploaie de vară.

[ TOP ]

flacara violet vizualizare

Vizualizare

Constientizarea acestui efect miraculos, vizualizarea culorii violet si asocierea ei cu o lumina purificatoare, cu Har Divin sunt esentiale pentru reusita acestui ritual de meditatie integrativa. De altfel, eficienta acestuia este determinata pe de o parte de priceperea si daruirea celui care il conduce si, pe de alta parte, tocmai de puterea de concentrare si capacitatea de vizualizare ale practicantului.

Pe langa acestea, un rol foarte important il joaca increderea. Da! Increderea acordata si credinta in vindecare (Credendo vides).

Pe parcursul anilor am avut ocazia sa cunosc multi oameni care, in special dupa ce participasera la prima „meditatie”, imi spuneau: „Domnule Doctor, nu am reusit sa vad culoarea violetă, dar sa stiti ca ma simt foarte bine si ca nu ma mai doare nimic...”

Important este actul de vindecare, perceptia extrasenzoriala, vizualizarea, fiind doar elemente secundare actului de vindecare. Fiecare dintre noi percepe lucrurile intr-un mod diferit, chiar si spectrul culorilor este perceput diferit de la o persoana la alta, dar esenta, vindecarea este aceeasi pentru noi toti atunci cand suferim. In timpul meditatiei se poate vedea o flacăra violetă, alba sau galbena sau poate chiar niciuna dintre acestea, insa acea stare de „Armonie cu Intreg Universul”, ce nu poate fi descrisa in cuvinte, perceputa in tot acest timp, face ca aceasta meditatie sa fie cu totul speciala. Cei ce au trait aceasta stare stiu ceea ce incerc eu acum sa va descriu.

[ TOP ]

flacara violet puterea gandului

Puterea gandului


Toţi cei care intră în meditaţie ar trebui sa se gândească numai la partea de sănătate, la latura spirituală, şi tot ceea ce reprezinta planul spiritual. Pentru că dacă toţi meditează către planul spiritual, imaginaţi-vă ca alaturi de puterea dumneavoastra mai primiţi si puterea celor din jurul dumneavoastră.

In continuare va redau exercitiul creat de Dan ca exemplu pentru a ne putea da seama de puterea gandurilor noastre.

Închipuieşte-ţi că stai în bucătărie şi ţii în mână o lămâie pe care tocmai ai scos-o din frigider. Îi simţi în mână răcoarea. Priveşte-I coaja galbenă! Este galben cerată şi are două mici excrescenţe verzui la capetele diametrului mai lung. Apas-o puţin, simte-I rezistenţa şi elasticitatea.

Acum ridică lămâia la nas şi simte-i aroma. Nu-i aşa că este o aromă splendidă? Taie-o în două şi miroase-o din nou! Aroma este şi mai puternică. Acum muşc-o şi lasă să îţi umple gura cu aroma sucului. E minunat acest gust, nu-I aşa?

Dacă ţi-ai folosi cum trebuie puterea gândurilor, în acest moment ar trebui să ai gura plină de salivă.

Să privim însă puţin în culise:

Simplele cuvinte pronunţate mai sus (ori citite) au influenţat activitatea glandelor salivare. Dar aceste cuvinte nici măcar nu au reflectat ceva real, ci doar ceva genetic, închipuit. Majoritatea dintre noi îşi închipuie despre cuvintele folosite că reflectă sensuri care pot fi bune sau rele, adevărate sau false, tare sau slabe. Este corect, dar numai pe jumătate. Cuvintele nu numai că reflectă realitatea, ci şi o creează, ca în cazul de faţă salivaţia.

Creierul nu este numai un translator al intenţiilor noastre, ci şi un organ de prelucrare şi înmagazinare de informaţii, având în grijă şi corpul nostru. Spune-I de exemplu: mănânc o lămâie şi imediat se lansează în lucru dând ordine şi transmiţând informaţii.

Natural, durerea de cap ne apare ori de câte ori o amintim. Starea normală a corpului este sănătatea, direcţie în care creierul luptă cu toate mijloacele şi energiile sale pe care le are la dispoziţie în procesele fiziologice. Cu timpul, folosind inadecvat cuvintele, reuşim să-I stabilim şi chiar să-I distrugem sistemul de apărare şi atunci el creează boala comandată.

flacara violet puterea gandului

Cuvintele noastre primesc o forţă suplimentară în funcţie de nivelul conştiinţei proprii şi de cât mai mult conştientizăm ceea ce pronunţăm.

Dacă spunem suficient de convingător “Doamne, asta mă doare”, durerea vine la noi neîntârziat. Dacă o spunem cu o trăire suficient de puternică “în aceste condiţii nu o să poţi realiza nici măcar un lucru mărunt”, afirmaţia devine realitate, iar excepţia este aparent îndreptăţită.

Emile Coue a fost timp de aproape 30 de ani farmacist în Troyes (Franţa) şi totuşi el nu a devenit celebru datorită magnificelor sale reţete, ci datorită unei poziţii simple, banal de simple: “Zi de zi simt din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere” (vezi pentru detalii, Autocontrolul pe calea autosugestiei, Samuel Weiser, New York, 1974). Cu aceste cuvinte el a tratat mii de pacienţi de boli considerate incurabile la vremea respectivă, unele dintre ele fiind încă şi astăzi nerezolvate de medicina alopată. E. Coue a deschis în 1910 o clinică gratuită în Nantes, unde a tratat multe mii de pacienţi de cele mai diferite maladii (reumatism, dureri acute de cap, astm, pareze, TBC, bâlbâială, deformări ale tegumentelor datorate TBC- ului etc.). “Nici o dată nu am tratat pe nimeni – spunea – ci I-am învăţat să se trateze singuri”. Iată ce făcea: îi punea pe pacienţi să repete de 20 de ori propoziţia de mai sus înainte de masă şi încă de 20 de ori seara, în fiecare zi cât erau internaţi. Actele dovedesc în mod incontestabil că pacienţii părăseau clinica într-adevăr vindecaţi! După moartea sa, în 1926, metoda a dispărut aproape în totalitate. Paradoxal, dacă ar fi fost o metodă complicată pe care specialiştii să o poată învăţa şi folosi, atunci ea ar mai fi fost utilizată şi azi.

Deoarece pe nivelele Alfa şi Teta forţa cuvintelor este mult întărită, Dan a adaptat puţin metoda Coue. Conform metodei sale, vei spune: “Azi mă simt mai bine decât ieri din toate punctele de vedere”. După care: “Sunt protejat cu ajutorul Luminii faţă de orice influenţă, indiferent de tip, mod de acţiune şi direcţie de acţionare!” „Sunt o fiinta de lumina si nimic din ceea ce este intunecat nu ma mai poate afecta”

Chiar şi aceste două fraze simple, vei vedea, vor produce multe rezultate benefice. Îţi recomand ca după activitatea cotidiană, să pronunţi aceste propoziţii ca mantre de protecţie.

[ TOP ]

 

cartea flacara violet

Carte Flacara Violet - autor Teodor Vasile

[ click pe coperta ]

Teodor Vasile

Pentru mine, cel mai important lucru ramane faptul ca la acest „experiment hotistic” au luat parte, in decursul a 9 ani, peste cincizeci de mii de participanti. Experienta benefica traita si ameliorarea anumitor suferinte au intarit increderea acestora de a reveni de fiecare data si a facut ca aceasta meditatie sa poata continua, saptamana de saptamana, luna de luna, dandu-se astfel examenul real in ceea ce priveste rezultatele benefice obtinute prin practicarea sa.

[ Teodor Vasile ]